Черно море е домакин на Крумовград в последен мач от 6 кръг на родната Първа лига. Двубоят на ст. "Тича" във Варна започва в 21:15 часа и ще бъде ръководен от Валентин Железов.

Играчите на Илиан Илиев се намират на 5-а позиция във временното подреждане с 10 точки. "Моряците" имат три победи в първите си 5 мача, а на свой терен постигнаха две победи над Септември София и Ботев Враца и равенство с ЦСКА 1948. Варненци спечелиха последното си домакинство срещу Крумовград с 3:1.

Възпитаниците на Атанас Рибарски заемат 14-а позиция с 3 точки. "Жълто-сините" имат само 1 победа в първите си 5 срещи, а като гости имат две поражения от Левски и Арда Кърджали при голова разлика 0:4. Крумовград има три поражения в предишните си три официални мача с Черно море.

Операторът bet365.com определя за фаворит в днешния мач домакините. Коефициентът за победа на Черно море е 1.42, докато успех за гостите е оценен на 7.50. Равенството се котира на 4.10.

Сходни са коефициентите и при новия бетинг оператор BETHUB.BG. Победа за "моряците" е оценена на 1.46, докато "двойката" е със ставка 8.00. Равенството тук е оценено на 3.95.