Захари Сираков, треньор на Лудогорец, беше доволен от спечелените три точки при гостуването на Берое в среща от 6-ия кръг на Първа лига.

"Най-важното днес бяха трите точки. Много трудно се играе, когато противникът се защитава 5-4-1. Не успявахме да използваме празните пространства. Мисля, че пред нашата врата нямаше сериозни положения. Ние създадохме ситуации, ударихме греда и мачът можеше да се развие по друг начин. Изненадан съм, че след като вкарахме гол, бяхме нервни и не можехме да държим топката. Може би, това е очаквано, тъй като след европейски мач е трудно момчетата да превключат на режим първенство.

Днес направихме доста промени, все още няма стиковка с някои момчета. Аз давам шанс на всички футболисти, важно е те да го използват. За в бъдеще ще решавам кои да вземат участие.

Това е още един мач, който трябва да отидем и да изиграем на ниво. Тази година гостуванията са проблем за нас и трябва да вземем насериозно този мач, защото имаме върху какво да работим“, каза Сираков за предстоящия реванш с Петроклуб.

Ще се съберем и ще анализираме. Отбор като Лудогорец трябва и у дома, и навън да показва добра игра. В домакинството с Петрокуб видях много хубави неща, докато днес тях ги нямаше.

Не знам какво е състоянието на Антон Недялков, докторът ще каже.

Няма разговори, гледам докато съм тук, да вземаме максимума точки, за да може отборът да е в Лига Европа“, завърши той по повод бъдещето си.