Бразилският вратар на Ливърпул Алисон Бекер обяви пред клубната телевизия на мърсисайдци, че не иска да напуска клуба.

"За мен е чест да играя тук. Бих искал да подпиша нов договор, след като този изтече. Много съм щастлив в Англия, а семейството ми се чувства добре", каза той пред клубната телевизия.

"Получих предложения от Саудитска Арабия. Не съм говорил за заплати, но там плащат наистина добре. Всеки е чувал за сумите, които печелят колегите ми там. Това обяснява защо има толкова голям интерес към лигата. Нормално е, но аз нямам желание да напускам Ливърпул", добави още той.

Бекер коментира и информациите, че Ливърпул ще привлече грузинския вратар Гиорги Мамардашвили от Валенсия срещу сума от около 30 млн. паунда.

"Клубът трябва да се подготви за бъдещето. Няма да издържим вечно тук, аз остарявам! Не, за вратар съм все още млад, имам много енергия и все още имам какво да дам за този клуб и искам да дам на клуба колкото мога повече.

Мисля, че това беше добра идея. Знаех за това (Мамардашвили) преди да излезе в социалните мрежи и това е добро послание за мен, защото клубът се интересува от това, което мисля. Те правят правилното нещо, но от моя страна, докато имам договор тук и докато съм щастлив тук, клубът е щастлив с мен, семейството ми е щастливо тук, ще остана", сподели той.

Бекер е част от Ливърпул от 2018-а година. за Периода от 6 години той има 264 мача за тима. Печелил е титлата на Англия, ФА Къп и Купата на Лигата, Шампионска лига и Световното клубно първенство.