Tреньорът на Интер - Симоне Индзаги остана доволен от успеха на тима му с 2:0 срещу Лече. Това бе дебютна победа за "нерадзурите" в Серия А.

"Ние сме Интер, винаги искаме да печелим, така че естествено не бяхме доволни предходната седмица, но видях някои положителни знаци, независимо от незадоволителния резултат тогава. Сега ни видях ни на правилното ниво на концентрация и ангажираност. Трябва да гледаме само себе си. Други отбори се подсилват, те имат същите цели като нас, трудно е да се играе при температурите през август, така че борбата е сериозна дори в мачове, които на хартия са по-лесни.

В петък сутринта Лаутаро Мартинес се събуди с болки, така че заедно с медицинския персонал решихме да не го рискуваме. Той е отдаден играч и искаше да бъде на терена. Ще се опитаме да гарантираме, че е в добра форма за следващия мач. Не трябва да се привързваме към Лаутаро, Барела, Чалханоглу или някой друг.

Спечелихме титлата миналия сезон, защото всеки даде своя принос. Хареса ми начинът, по който Тареми се бори 95 минути днес, той винаги работи, за да помогне на отбора. Арнаутович също се появи със страхотен дух и това е, което един треньор иска да види", каза Индзаги.