ЦСКА-София продължава да затъва в efbet Лига.

Дружинката на Томислав Стипич регистрира трета поредна и общо четвърта загуба от началото на първенството, след като в мач от 6-ия кръг отстъпи като гост на Арда в Кърджали с 1:2.

В пореден мач хаотичната игра в отбрана провали "армейците“.

На "Арда Арена“ в Кърджали отборът на Арда имаше териториално превъзходство през първите 45 минути, но по-точни към противниковата врата бяха гостите от София.

В 27-ата минута Станислав Иванов се разходи като призрак между неориентираните бранители на ЦСКА и отправи опасен удар към вратата на гостите, но Густаво Бусато показа, че се намира в страхотна форма и спаси.

В 42-ата минута домакините поведоха след гол на Офор, който се възползва от неадекватна игра на  Брайън Кордоба в отбраната на ЦСКА.

Гостите опитаха да реагират, като в края на полувремето Християн Петров удари греда за ЦСКА.

След почивката ЦСКА-София започна по-активно, като набързо пропусна няколко добри възможности пред вратата на Анатоли Господинов.

В 53-ата минута Станислав Иванов размина Християн Петров като колче на тренировка, пробяга половината терен и подаде перфектно в наказателното поле към нахлуващия абсолютно сам Иван Тилев, който вкара за 2:0 за домакините.

Гостите опитаха да реагират, като живец внесе влизането на Матиас Фаетон. Силите им обаче стигнаха само до едно попадение, на направилия добър мач Годин Коялипу в 85-ата минута.