Имахме своите възможности. Създадохме някои добри положения, но не успяхме да реализираме. Те можеше да си вкарат и автогол. В последните минути видяхте, че Левски не знаеха къде се намират. Това коментира треньорът на Хебър Веселин Великов след загубата на отбора си от Левски.

"Сините“ победиха тима от Пазарджик на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов“ с 1:0 в мач от 6-ия кръг на efbet Лига.

"Доволен съм. Момчетата се справиха – заяви още наставникът на Хебър Веселин Великов. - Искам да кажа, че не му прави чест на съдията да дава жълт картон на вратаря, че бави играта, при положение, че падаме. Някои от момчетата казаха сега, че съдията се е държал арогантно с тях“.

Специалистът отчете, като основен проблем в тима му многото пропуски на добри ситуации.

"Трябва да се учим да вкарваме ситуациите – посочи Великов. - Имахме две стопроцентови и една лесна, която трябваше да отбележим. Липсва ни хладнокръвие. Работим в тази посока, но понякога не се получава".

Треньорът на Хебър коментира и ситуацията със стадиона в Пазарджик, заради която тимът не домакинства там.

"Просто това, че не играем вкъщи като домакини ни пречи – призна Веселин Великов. - Да се надяваме, че в най-бързо време ще се върнем в Пазарджик. Мисля, че следващият ни мач с Берое ще бъде в Стара Загора. Но ние трябва да вкарваме голове, независимо дали вкъщи или навън".