Бившият президент на ЦСКА - Александър Томов говори по актуални теми, свързани с клуба. Той разкри, че съвсем наскоро е бил посетен от група фенове на "армейците".

"ЦСКА е очевидно е в тежка ситуация. Не си спомням да има такъв случай - от четири мача с три загуби да се започне. Вчера една група фенове беше при мен, има тревога във феновете. Независимо какво се случва, ЦСКА трябва да се бори за шампионската титла.

Защо Гриша Ганчев се оттегли ли? Не искам да коментирам този човек. Дали е имало вариант да се върна под някаква форма в ЦСКА? Не ми е предлагал. Той се отнесе към мен отвратително, излъга ме за много неща. Той има два огромни гряха към ЦСКА. Позволи си да прати ЦСКА във "В" група и да подмени старото дружество с ново. Той получи ЦСКА без да плаща сериозна сума.

Когато ние придобихме ЦСКА с Прамод Митал, платихме 15 милиона евро. И това е истинската цена на този клуб. На Левски е подобна цената. Аз разбирам от остойностяване, тъй като съм професор по икономика", каза Александър Томов пред "Мач Телеграф".