При нас имаше нервност, пропуските се дължат на тази нервност. В редиците на Лудогорец имаше напрежение. Това заяви треньорът на Левски Станислав Генчев след загубата на тима си от лудогорец.

Шампионите победиха лидера в efbet Лига в Разград с 1:0 в мач от 5-ия кръг на шампионата.

"Едва ли има фен на Левски, който да е доволен, че сме загубили – коментира след мача  наставникът на "сините“ Станислав Генчев. – През първата част  бяхме плахи, не играхме със самочувствието, което трябваше. Започнахме добре второто полувреме. Имахме добри ситуации и мачът можеше да се развие в друга посока.

Не ме интересува срещу кой играем, а да играем нашия стил. Да атакуваме. Най-много съжалявам, че не вкарахме гол, имаме футболистите, които могат да създават, които могат да вкарат. Съжалявам за всички 90 минути, колкото е важно да вкарваме, толкова е важно и да не допускаме.

Лудогорец има добри изпълнители, ясно е. Дадохме топката и стана голът в нашата врата. Днес нашите нападатели играха срещу най-добрата защита в България, Алекс имаше положение, Сангаре подаде на Алдаир, оттук нататък ще стават все по-добри. Лудогорец имат класни изпълнители, на моменти ги надиграхме. Единствено, което съжалявам е, че не вкарахме гол. На никой не му е приятно да губим, трябва да изчистим грешките си, имаме време до мача с Хебър, трябва да се върнем на победния път“.

Генчев добави, че сезонът тепърва започва и има да се изиграят още много мачове. Треньорът на Левски бе категоричен, че тимът трябва да се върне на победния път максимално бързо.

"Мачът не беше това, което всички очакваха – заяви още Станислав Генчев. - Имаше много непредизвикани грешки от двете страни. Не разбрах защо Кабаков изгони Живко Миланов, мисля, че за реплика. Всички знаем, че Лудогорец иска да е шампион, след като поведоха, доста от техните футболисти започнаха да провокират, трябва да си вземем поуки и да не се подават играчите на такива провокации".