Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич не скри разочарованието си след поражението на тима му от Славия с 0:1 в мач от петия кръг на Първа лига.

"Първото полувреме беше като във Варна. Извинявам се, че нямам глас, виках много, защото през цялото време крещях на отбора и се опитвах да ги подтикна да играят повече. През първото полувреме нямахме тази стабилност, която трябва да имаме в двете фази, през второто вече се прояви тази компактност, която търсим.

Подценяване не е имало със сигурност. Причините за резултата са съвсем други, но бих искал да запазя това между четири стени между мен и отбора. Видяхте, че през второто полувреме стояхме далеч по-добре.

Ще променим тази ситуация, искам да го кажа това. Ще върнем ЦСКА на пътя на успеха. Променихме някои неща в тактически план в нашия отбор. През следващата година ще играем в евротурнирите, сигурен съм в това нещо.

Има изрази "когато нещо започне по трудния начин, в крайна сметка се сприятелявате". Дошъл съм да съм шампион с ЦСКА, не съм уточнявал кога ще стане, но това е причината да съм тук", каза Стипич.