Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че тимът не е в оптимално състояние за старта на сезона. Специалистът говори пред медиите преди мача срещу Фулъм в първия кръг на английската Висша лига.

Предсезонната подготовка не беше 5-6 седмици, в които да работиш с отбора, а беше доста по-сложна. След турнето в САЩ към тима се присъединиха играчите, участвали на Европейското и Копа Америка, а сега дойдоха и нови попълнения и трябва да сглобим отбор от всичко това. Отборът не е готов, но първенството започва, а повечето други мениджъри имат този проблем. Не можем да се крием, трябва да се справяме с това.

Има проблеми, но не става дума за тези, на които не можем да разчитаме, а за тези, които са на линия. Можем да извадим силен състав и ще го направим. Новите попълнения Де Лихт и Мазрауи ще бъдат в групата за мача, както и Хари Магуайър.

Знаем какви са целите ни, знаем посоката. Сега трябва да интегрираме нови играчи, които мислим, че ще подобрят нивото на отбора. Очакванията ни винаги са много високи. Искаме да се борим за трофеи", каза Тен Хаг.