Напълно очаквано феновете на Левски разграбиха изключително бързо билетите, които бяха отпуснати на "сините“ за гостуването на Лудогорец за първенство.

Двата тима се изправят един срещу друг на "Хюмефарм Арена“ в Разград на 17 август (събота) в двубоя от 5-ия кръг в efbet Лига.

От ръководството на Лудогорец реагираха веднага на ситуацията, като отварят и Сектор "А“ на стадиона в Разград за "сини“ фенове.  

Ето какво съобщиха от Левски:

Левскари,

Билетите за гостуването на "Лудогорец“ от 5-ия кръг на Първа лига, които бяха пуснати за онлайн продажба са изчерпани.

Поради големия зрителски интерес към срещата и взаимното уважение между ръководствата на двата клуба, ПФК "Лудогорец“ ще отвори за "сините“ привърженици сектор А на стадион "Хювефарма Арена“.

Пропуските ще се продават в деня на срещата на каса пред сектора за "сините“ привърженици на стадион "Хювефарма Арена“ четири часа преди началото на двубоя. Цената на пропуските е 15 лева.

По изискване на организатора на срещата, билетите закупени онлайн трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни влизането през входовете на стадиона в Разград.

ПФК "Левски“ призовава всички свои привърженици, които ще подкрепят любимия отбор в Разград да покажат отново европейско поведение по време на срещата с "Лудогорец“.

Мачът е на 17 август, събота от 21:15 часа на стадион "Хювефарма Арена“ в Разград.