Старши треньорът на Локомотив София - Иван Колев, говори след успеха на неговия тим срещу Септември София. Столичните "железничари" спечелиха визитата си на Националния стадион "Васил Левски" с 1:0.

"Много труден мач, добре си давахме сметка срещу какъв отбор ще излезем. Септември съвсем не е слаб отбор. Те се хвърлиха на макс в този мач. Радостен и доволен съм, че футболистите бяха мотивирани, дисциплинирани и си свършиха работата в двете фази на играта. Не позволихме нито едно поражение и нито един сериозен удар към нашата врата, а това говори за много сериозна работа в защита. Не мога да сложа знак на равенство дали този мач е по-труден. Двата отбора са доста различни – Черно море е класен отбор, добре е стикован. Септември все още има процес по селекция, но за разлика от Черно море, те играха по-семпло и просто и ако не бяхме подходили сериозно, щяхме да имаме проблеми“, сравни той победите над Черно море и Септември.

"Ние затова работим всеки ден – да задържаме или ако е възможно – да повдигаме нивото. За жалост, загубихме Анте Аралица заради нелепа контузия. В атака оставаме с Диков, който не е в оптимално състояние, но се раздава на терена. Уточняват се сега нещата, но може би ще отсъства около месец-два“, прогнозира Колев за травмата на Аралица.