Треньорът на Левски - Станислав Генчев говори на пресконференция преди домакинството срещу Крумовград от четвъртия кръг на efbet Лига. Двубоят е утре, 10 август, от 21:15 часа на стадион "Георги Аспарухов“.

"Досега през всяка седмица съм бил доволен от това как се подготвя отборът. Футболистите се стараят. Нашата цел е да напредваме с всеки мач. Иска ми се да играем по-добре отколкото срещу Локомотив Пловдив и да победим.

Не е по-специален мачът срещу Крумовград, аз разглеждам нещата чисто професионално. Старая се да виждам слабостите в противника, да подготвя отбора и да победим. Единствено Фабио Лима ще пропусне мача, всички други са здрави.

Най-голямото удоволствие е да се играе пред пълни трибуни. Крумовград има много добър отбор, но със сигурност сме по-добрия отбор и трябва да победим утре. Усещаме еуфорията, приятно е, когато хората ни подкрепят и са обнадеждени. Тази еуфория е задължаваща. Трябва да работим усилено. Тепърва предстоят трудните моменти.

Във всеки мач феновете виждат Мустафа Сангаре с Алекс Колев. Всеки футболист ще бъде използван като титуляр. Не мога да ви кажа отсега състава за утре, но Сангаре ще получи шанс като титуляр, затова сме го взели.

Засега сме приключили със селекцията, съставът е окомплектован, имаме конкуренция. Към момента всичко е приключило. Трябва да дойде много сериозна оферта, за да продаваме", каза Генчев.