След такава загуба боли. Няма как да съм доволен. Изравнихме и след две минути допуснахме попадение след наша грешка. Това коментира треньорът на Зрински Марио Иванкович след загубата на отбора си от Ботев.

Ботев (Пловдив) победи като домакин Зрински с 2:1 в първи мач от третия предварителен кръг в Лига на конференциите.

"Резултатът е отворен - побърза да добави специалистът. - Ние имаме своите аргументи за реванша и се надяваме да се възползваме от тях. Ботев не ни изненада. Бяхме ги разучили добре. Знаехме, че основните ни проблеми ще дойдат от крилата и през първата част успяхме да лимитираме техните възможности. Сега имаме време до реванша отново за анализи, за да се представим още по-добре".

Треньорът на отбора от Мостар отчете, че при играчите му е липсвал завършващият пас.

"Имахме две ситуации в края на първата част, които не успяхме да изиграем по-добре – анализира Марио Иванкович. - Смятам, че зрителите трябва да бъдат доволни. Беше интересен мач с възможности и за двата отбора. Благодаря на отбора на Ботев и феновете им за гостоприемството. Ние ще се отнесем по същия начин с тях след седмици и нека по-добрият отбор да продължи напред. Не мисля, че нещо се е променило. Може би шансовете на Ботев са се вдигнали с 10 процента, но аз вярвам в своя отбор".