Шампионът на Азербайджан - Карабах, приема родния шампион Лудогорец в първи мач от сблъсъка им от трети предварителен кръг на Шампионска лига. Срещата в Баку започва в 19:00 часа българско време и ще бъде ръководена от швейцареца Урс Шнайдер.

Възпитаниците на Гурбан Гурбанов влязоха в пресявките в миналия кръг, където отстраниха гибралтарския Линкълн Ред Импс с общ резултат 7:0. Карабах и Лудогорец играха контрола през 2019 г., която завърши 2:0 за "зелените".

Играчите на Георги Дерменджиев отстраниха грузинския Динамо Батуми в първи предварителен кръг с общ резултат 3:2, а след това елиминираха беларуския Динамо Минск с 2:1 общ резултат. Българи и азери имат две контроли в историята си, като и двата пъти победител е Лудогорец.

Операторът bet365.com определя за фаворит в днешния мач домакините. Коефициентът за победа на Карабах е 1.75, докато успех за гостите е оценен на 4.75. Равенството се котира на 3.75.

Сходни са коефициентите и при новия бетинг оператор BETHUB.BG. Победа за азерите е оценена на 1.78, докато "двойката" е със ставка 4.25. Равенството тук е оценено на 3.50.