В три мача подред получаваме лесни голове. Докато това се случва, не можем да искаме нещо повече. Това заяви треньорът на Ботев (Враца) Тодор Янчев след загубата на тима си от Берое.

Ботев (Враца) загуби на стадион "Христо Ботев“ във Враца от Берое с 1:2 в мач от 3-ия кръг в efbet Лига. Това е трета загуба за врачани от началото на сезона.

"Първият гол от корнер, след това наваксваме, в течение на полувремето изравнихме и като цяло търсехме повече победата, но детинска грешка – анализира след двубоя треньорът на Ботев (Враца) Тодор Янчев. - Първо на централния защитник, след това и на вратаря. Най-важното е, че допускаме много голове, което не е нормално за отбор от efbet Лига. Имаме проблеми, двама основни играчи напуснаха с контузии. А за нашият отбор двама човека да ти излязат са много. Идват нова хора, които не са готови още и това са едни трудности. Като ги изчистим тези трудности и групата се напасне, можем да бъдем в друг вид“.

Специалистът коментира и дебюта с екипа на Ботев на последните попълнения Антоан Стоятнов и Лозев.

"Стоянов направи добър мач, на Лозев дълго време му липсваше игрова практика, но това са хора, които дойдоха и успяхме веднага да ги хвърлим в боя", каза Янчев.