Момчетата са в добро настроение и мисля, че сме готови за мача. Лудогорец с всеки следващ двубой се приближава до оптимална форма. Задачата е в първия мач срещу Карабах да стигнем до добър турнирен резултат и в Разград да завършим това, което сме започнали. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на официалната си пресконференция преди мача срещу Карабах в Азербайджан.

Първенецът на България гостува в Баку на Карабах за първи мач от третия предварителен кръг в Шампионска лига. Мачът на стадион "Тофик Бахрамов“ е на 6 август (вторник) от 19:00 часа.

Специалистът заяви, че играчите му нямат притеснения от очакваните пълни трибуни в Баку.

"Лудогорец винаги е играл добре, когато трибуните са били пълни, независимо кой отбор е бил подкрепян", категоричен бе Дерменджиев.

Треньорът на Лудогорец се изказа ласкаво за колегата си Гурбан Гурбанов.

"Винаги съм го ценял като треньор. За един отбор е по-добре, когато треньорът работи по-дълго време и възможността да изложи своите идеи – каза Георги Дерменджиев. - Гурбанов го прави много добре и виждам, че освен че отборът е шампион, се представя добре и в евротурнирите“.

Специалистът бе помолен на коментира и евентуалния следващ съперник на отбора му в Шампионска лига – Динамо (Загреб).

"Искаме да вървим стъпка по стъпка. Нека завърши този мач и оттам вече ще мислим за Динамо (Загреб)", каза в типичния си дипломатичен стил Дерменджиев.