Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, говори след победата на неговия тим срещу Арда Кърджали. Шампионите спечелиха домакинството си от трети кръг на Първа лига с 5:1. Във вторник разградчани гостуват на азербайджанския първенец Карабах в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионска лига.

"Ние сме в програма максимум. Постигнахме това, което искаме, но този мач ни беше необходим, за да може играчите да се освободят психологически и гледаме към Карабах“, сподели родният специалист.

"Не, няма назидание, имаме достатъчно играчи, които могат да влизат във всички мачове. Имаме мачове през 3 дни и затова е необходима ротация. Не, няма никакъв проблем. Имаме достатъчно добри водещи играчи, които могат да бъдат капитани“, заяви той за капитанската лента в отбора.

"Разбира се, че трябва да има поука. Много пъти съм казвал, че трябва равномерно представяне и не трябва след 2:0 да се отпускаме. Това са отбори, които са шампиони, не са случайни отбори. Динамо Минск е силов отбор, в Разград имаше 5 картона, в Унгария също имаше 5 картона, като трябва да се адаптираме към различните стилове на противниците ни. Изобщо не ме интересува моята позиция. Дошъл съм тук да върша работа и за момента я върша добре тази работа. Който иска, да говори и слуша тези спекулации. Ние играем през 3 дни такива мачове. Навлизаме във фаза, в която отборът подобрява функционалните си възможности и мисля, че ще бъдем възстановени“, завърши Дерменджеев.