Десислава Ангелова коментира пред БНТ участието си във финала на гребането на 2000 метра скиф на Олимпийските игри в Париж.

"Доволна съм, че успях да вляза в големия финал, но ми се искаше просто да не съм последна. Бяха по-добри от мен, държаха по-добра скорост. Първите 1000 метра ми костваше много да държа тази скорост и във втората половина си пролича, че не бях на тяхното ниво.

По принцип на мен средната част е по-силна, но нямах тези сили да го направя днес. Казвах си да стъпя повече след първите 500 метра, но днес не беше така за съжаление. Повод за гордост не, но по някакъв начин ме стимулира, успокоява ми, дава ми надежда да продължавам и че имам шанс и възможности в този спорт.

Има отговорност, има очаквания, това е напълно нормално. Когато си отговорен и отдаден човек гледаш да изпълниш тези участия, каквото и да ти коства. Първо ще направим равносметка, ще обсъдим как е минал този олимпийски цикъл и ще направи почивка. След това ще преценим кой накъде да поеме. Гледам към Лос Анжелис", каза Ангелова.