Заслужена победа за нас. Доволен съм. Вкарахме два гола, можеше да отбележим поне още пет. Това заяви треньорът на Левски Станислав Генчев след победата на тима си над Локомотив (Пловдив).

Левски победи като гост Локомотив (Пловдив) на "Лаута“ с 2:0 в мач от 3-ия кръг в efbet Лига.

"Играхме на доста негостоприемен стадион - посочи още Генчев - За нас бяха важни три точки - важното е, че ги постигаме с добра игра и много голови положения. Трябва да отдадем заслуженото на Локомотив (Пловдив), който през цялото време се опитваше да ни притиска. Бяхме отборът, който създаде повече положения. През цялата седмица подготвяхме отбора за този мач. Бяхме сигурни, че атмосферата на стадиона ще бъде много добра. Любослав Пенев е треньор, който изисква изключителна тактическа дисциплина от отбора си. Ние искаме да се надиграваме с противниците си и който е по-добър да победи. В днешния мач ние бяхме по-добри и заслужено победихме“.

Специалистът не пропусна да отбележи, че и в този мач е видял някои грешки от играчите му, но това е било в рамките на нормалното срещу такъв съперник.

"Много е важно, че си тръгваме с чиста мрежа – каза още Станислав Генчев. - Винаги сме работили в тази насока, за да може отборът да стартира по най-добрия начин и да стои в челото на класирането. Виждате каква подкрепа имаме от трибуните. Искам още веднъж да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Навсякъде се чувстваме домакини и трябва да продължим да ги радваме с победи и добри игри“.

За предстоящия мач на "сините“ срещу Крумовград треньорът каза, че това е много неудобен съперник с добри играчи, които знаят какво правят на терена.