Левски продължава победния си ход в efbet Лига.

"Сините“ взеха с отличен и най-сериозния си тест от началото на сезона, след като в мач от 3-ия кръг на първенството победиха като гости на "Лаута“ Локомотив (Пловдив) с 2:0.

Играчите на Станислав Генчев отново зарадваха феновете си с игра с много настроение, като се забавляваха на терена в Пловдив и можеше да си тръгнат и с далеч по-сериозен успех.

Започналият като титуляр за "сините“ Асими Фадига на мястото на национала Марин Петков, откри резултата още в 9-ата минута.

Перфектен дълъг пас на Джавад ел Джемили задължи Фадига да вкара и той го стори. За полузащитника това е трети гол от началото на сезона.

Домакините отговориха минути по-късно с опасна контра, при която страничната греда спаси Левски от изравняването.

Последва и греда за Левски след удар с глава на Келиан ван дер Каап.

На два пъти и вратарят на Локомотив Мартин Луков трябваше да показва класа и да спасява вратата си от втори гол за Левски.

След почивката доминацията на Левски продължи, като на няколко пъти вратарят на Локомотив Мартин Луков трябваше да демонстрира класа срещу развихрилите си играчи на Левски.

В 85-ата минута резервата Мустафа Сангаре премина като танк между бранителите на Локомотив и вкара за 2:0 за Левски.

Така след три кръга Левски е с три успеха от три мача и голова разлика 12:1.

Пламен Андреев бе титуляр на вратата на "сините“ във втори пореден мач и отборът във втори пореден двубой не получава гол.

Локомотив регистрира първата си загуба за сезона, като "смърфовете“ имат още равенство и победа.