Хебър ни изненада с агресията си след почивката. Опитахме да вкараме още един гол след ранния първи, но не се получи. Първото полувреме трябваше да го спечелим с по-сериозна разлика. Това заяви треньорът на Славия Златомир Загорчич след равенството на тима си с Хебър.

Хебър и Славия завършиха наравно 1:1 в мач от 3-ия кръг в efbet Лига, който се изигра на стадион "Александър Шаламанов“, въпреки че домакин бе Хебър.

"Получи се интересен мач и съм доволен – коментира още наставникът на "белите“. - Не мога да кажа лоша дума за играчите ми. Показаха голяма агресия, отнемаха много топки. Имахме много положения, но не успяхме да отбележим повече попадения. Имахме две контроли. Не бяха на нивото на мача срещу Лудогорец, но това е положението. Няма от какво да се оплакваме“.

Специалистът коментира и ситуацията около трансфера на Тони Тасев.

"Той вече е в Турция – заяви Златомир Загорчич. - Ще ни липсва много, голмайстор на отбора е и е с най-много асистенции. Страхотно момче и на мен ми е много драго, че той е там. Доволен съм, че отиде в Турция, за да заработи пари в края на кариерата си. Продължаваме да развиваме младите".