Ръководството на Ботев Пловдив обяви, че билетите за домакинството на "канарчетата" срещу босненския Зрински Мостар вече са в продажба.

"Билетите за домакинството на Зрински (Мостар) от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите вече са в продажба. Сблъсъкът е на 8 август от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев“.

Феновете, които са закупили абонаметна карта за сезон 24/25, вече имат гарантирано място в предстоящият евросблъсък. Всеки със сезонен достъп може да посещава всяко домакинство както в първенството, за Купата на България, а и в квалификациите за европейските клубни турнири. Тези от вас, които желаят да закупят абонаментна карта, могат да го направят тук.

Привържениците на "канарчетата“ могат да закупят своите билети за срещата със Зрински онлайн от kolezha.bg или от касата в новия клубен магазин на стадион "Христо Ботев“. За тяхно удобство в деня на мача ще се продават пропуски за срещата и от две от касите на "Колежа“. Работното време на магазина и касите е от 10:00 до 18:00 часа в делнични дни, от 11:00 до 17:00 часа в събота и от 11:00 до 16:00 часа през уикенда.

Заради неповторимата атмосфера и подкрепа от страна на феновете в предходните срещи, ръководството определи цените за предстоящия мач със Зрински да са същите като тези от дербито с Локомотив в първенството.

Цените са както следва: 

– Трибуна Юг – 15 лв.

– Трибуна Север – 15 лв.

– Трибуна Изток – 22 лв. 

– Централна трибуна (блок А1, А2, А6 и А7) – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А3 и А5) – 40 лв

– Централна трибуна (блок А4, Premium 1 и Premium 3) – 45 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лв. 

– Централна трибуна (блок Premium 2 с достъп до VIP Lounge 1912 с кетъринг) – 120 лв.

– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

– Деца до 4 години (включително) влизат безплатно на двубоя (без място).

– За инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. Специално обособеното за тях място е пред централната трибуна, като те ще влизат от входа между централна и южна трибуна."