Не е нормално на това ниво да допускаме два гола при статични положения с футболистите, с които разполагаме в отбрана. Това заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след отпадането на Черно море от Лигата на конференциите.

Черно море загуби в Разград от израелския Апоел (Беер Шева) с 1:2 в реванш от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите и отпадна след 0:0 в първия мач.

"Излязохме днес както трябва – анализира специалистът. - Жалко и абсурдно е, че допуснахме тези голове от статични положения. Момчетата направиха всичко така, както го бяхме замислили. Подценихме тези две ситуации и те решиха мач. Ние нямаме чак такива драми с алтернативен вариант на Исмаил Иса. Това не е толкова в ситуациите, че не отбелязахме гол“.

Специалистът бе категоричен, че въпреки отпадането, има доста позитиви.

"Показахме добро лице срещу отбор, който има десетина пъти по-висок бюджет от нас – каза треньорът на Черно море. - Не ни създадоха ситуация за гол от игра. Нормално е да отпаднем, след като допуснахме такива грешки. Ако стояхме по-добре при корнерите и другите статични ситуации, сигурно щяхме да продължим“.