Имаме добра преднина от първия мач и трябва да я използваме по най-добър начин. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди реванша срещу Динамо (Минск).

Лудогорец гостува на Динамо в реванш от втория предварителен кръг в Шампионска лига. Двубоят ще се изиграе на 31 юли (сряда) от 21:45 часа в Унгария.

В първия мач Лудогорец победи с 2:0.

Специалистът говори преди официалната тренировка на Лудогорец в Мезокьовезд, Унгария.

"Очаквам много труден мач. Съперникът ще направи всичко възможно, за да вкара голове – коментира Дерменджиев. -  Готови сме за това нещо. Квадво Дуа е с групата и най-вероятно ще има минути.

Вярвам в момчетата и мисля, че във втори мач няма да играят по начина, по който то направиха в Батуми. Ние разговаряхме на темата за подценяването с футболистите. Искам да започнат мача от първата минута - вече имаме една обеца, да няма втора.

Новите попълнения постепенно се ориентират добре в обстановката. Мисля, че няма да е дълго времето, в което те ще започнат да играят по-редовно.

Важното е да спечелим мача срещу Динамо (Минск), а след това да имаме пълната настройка за следващия мач, който ще ни предстои“.