От психологическа гледна точка най-важното е, че победата дойде. След почивката вкарахме повече агресия и скорост и нормално нещата се получиха. Това заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след победата на тима си над Септември (София).

Черно море победи като домакин Септември (София) с 2:0 в мач от втория кръг в efbet Лига.

За вицешампионите това е първи успех от началото на сезона.

"В Септември са събрани млади момчета – заяви още треньорът на Черно море. - Трудно им беше, но ние трябва да реагираме по-добре в някои ситуации в дефанзивен план. Пожелавам им успех. Важна победа, момчетата се вложиха. През 3-4 дни мачове може да ни вкарат по-бързо в ритъм.

В атакуващ план всеки може да има проблеми, когато не вкарва. През първото полувреме не търсихме достатъчно гола, като имахме достатъчно положения. Трябва повече търпение, но не трябва да чакаме да се случат нещата от само себе си, както бе през първото полувреме“.

Специалистът посочи, че дали тимът му е успял да съхрани сили за предстоящия в четвъртък реванш в Лигата на конференциите срещу Апоел (Беер Шева) ще стане ясно на самия мач.

"Може би те приеха нещата по-леко, но се надявам с нашата публика, колкото може да дойде в Разград, да ни подкрепят и да отстраним един отбор, който е традиционен в евротурнирите и да продължим напред", заяви треньорът на Черно море.