Националният отбор по художествена гимнастика на България пристигна в Париж на подготвителен лагер преди участието си на Олимпиадата във френската столица, съобщиха от БФ Художествена гимнастика.

Грациите ни бяха посрещнати топло от домакините на лагера – клуб "Антони“ в залата, в която ще се проведе лагера тази седмица.

В присъствието на кмета на предградие "Антони" - Жан Ив Сенант, Пиер Франсоа Кинг -  ръководител на комплекс "La Fontaine", Патрик Рейние - асистент на спорта, Валерия Ханина - старши треньор в клуба по художествена гимнастика "Антони", Бренда Нитчуа - мениджър в "Антони", Каролин Рудие - президент на клуба "Антони" и Елза Борисова съдия в клуба, посрещнаха с "Добре дошли" българките.

"Надяваме се, че успяхме да създадем едни добри условия и една приятна обстановка преди Олимпийските игри. Желаем ви успех и вярваме, че постигнате големия си успех", заяви кметът на Антони - Жан Ив Сенант.

Генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова, изказа своите благодарности за изключителните условия и комфорт, които са се погрижили да не липсват на българския отбор. От името на БФХГ, Атанасова му връчи почетен плакет.

Лагерът на грациите, които ще продължи до неделя, стартира от 30 юли (вторник).