Треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев заяви, че дузпата, с която Спартак Варна оформиха крайния резултат, е неправилно отсъдена. Двата отбора завършиха 2:2.

"Щом вие сте видели, аз няма какво да коментирам. Не искам да говоря за съдийството, защото може после да съжалявам. Ако ме питате дали има дузпа, или не – няма, защото има игра с ръка на нападателя на Спартак Варна.

Попречи ни да вземем по-голям аванс това, че не реализирахме ситуациите. Трябва да сме по-смели в наказателното поле и по-хладнокръвни. Можеше да приключим мача и да не се стига до такива спорни ситуации, които отново са в наш ущърб.

Мисля, че Илиевски се представя добре. Дойде без пълноценна подготовка. Има изоставане във физическата подготовка, но с всеки изминал мач намира себе си и се чувства по-добре на терена. Радослав Кирилов има здравословен проблем и това е причината да го съхраним. Силно се надявам да е готов за реванша с Будучност. Причината е именно това да избегнем рискове.

За мен Будучност са много сериозен отбор – сплотен и агресивен. Имат добри изпълнители на определени позиции. За мен нищо по-различно не е от първия двубой. Трябва да отидем там с много сериозна нагласа, мотивация, смелост и самочувствие. Всякаква липса на едно от тези неща, ще ни докарат проблеми. Силно вярвам на отбора си и знам, че ще подходим по най-сериозния начин", каза Илиев.