Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Веселин Великов, говори след загубата на неговия тим от ЦСКА. "Гробарите" загубиха визитата си в София с 3:1.

"Излязохме респектирани от ЦСКА. Приехме играта в нашата половина и те се възползваха. Вкараха ни два гола. Второто полувреме излязохме да се надиграваме, нямаше какво да губим и им създадохме доста проблеми. За 40 дена направихме отбор, който тепърва ще показва какво може“, започна Великов.

"Имахме още 1-2 ситуации, ако бяхме по-настоятелни можеше да вкараме гол по-рано. Няма да се откажем да играем атакуващо и да печелим точки, както днес. Още не са свикнали футболистите помежду си. Тепърва сработваме. Ще трябва време. Най-важното за нас е отборът да печели точки. Няма значение с каква игра. Първият мач видяхте вие какви грешки направихме. Изпуснахме дузпа. Трябва да работим в защита 100%. Не знам за преговори със Славия да разменим гостуването си. По-добре да играем на неутрален стадион или да домакинстваме на Славия. Теренът не е годен. Багер влезе да го прави и се надявам, че до 30-40 дена ще е готов“, каза още треньорът на Хебър.