Макс Верстапен заяви, че няма намерение да променя начина, по който говори с отбора си от Формула 1 - "Ред Бул", въпреки критиките. Световният шампион говори пред медиите преди състезанието за Голямата награда на Белгия на пистата "Спа".

"Хората не харесват езика ми, но тогава да не слушат, да намалят звука. Наясно сте, че се стремя изключително много към успеха. Мисля, че вече съм го доказал. Винаги искам да оптимизирам нещата. Хората могат да спорят, че може би съм по-шумен по радиото, но това е тяхното мнение.

Ние сме широкоскроени хора, много сме критични един към друг и това работи добре, така че не очаквам да се промени. Това е нашият подход. Мисля, че е важно да бъдем критични, защото в настоящето, в което живеем, чувствам, че хората не понасят критиките както преди. Други спортове хората също казват неща, но нямат прикачен микрофон. Но не ми пука. Казвам каквото искам, а това е нещо нормално за нашия спор.

Спечелих три титли и мисля, че знам доста добре какво мога да правя и какво не мога. Винаги се отнасям доста строго към себе си относно позволеното и непозволеното. Смятам, че с опита, който имам във Формула 1, знам какво е най-доброто", каза Верстапен.