Шампионът на Гибралтар - Линкълн Ред Импс приема днес първенеца на Азербайджан Карабах в първи мач от сблъсъка им от втори предварителен кръг на Шампионска лига. Двубоят на ст. "Европа" започва в 19:00 часа българско време и ще бъде ръководен от унгареца Ищван Рад.

Възпитаниците на Хавиер Санчис Муньос отстраниха Хамрун (Малта) в първия кръг от квалификациите. Двете срещи завършиха с минимална победа за гостите, а Ред Импс стигнаха до крайния успех след изпълнение на дузпи. Двата отбора играха един срещу друг в пресявките за Шампионска лига през миналата година, когато Карабах отстрани Линкълн Ред Импс в първия кръг.

Азерите пропуснаха първия кръг на квалификациите, започвайки своето участие директно от втори рунд. Възпитаниците на Гурбан Гурбанов спечелиха и Купата на страната през миналия сезон.

Букмейкърът bet365 дава коефициент за победа на домакините 9.00, докато успех за гостите се котира на 1.30. Равенството е оценено на 4.50.

Сходни са коефициентите в новия бетинг оператор BETHUB.BG. Победа за домакините е със ставка 10.25, докато успех за Карабах е оценен на 1.29. Равенството е 4.75.