Старши треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, говори след победата на неговия тим срещу косовския Гиляни. "Армейците" спечелиха последната си лятна контрола преди началото на новия сезон в родната Първа лига. "Червените" откриват новата кампания следващата неделя с гостуване на Лудогорец.

"За мен това е едно ново преживяване. Може би ни трябваха 15 минути, за да усетим подкрепата на феновете и да се настроим на този стадион, който е нов за мен, нов е и за някои от нашите футболисти. Но мисля, че всички се чувстваме добре", заяви хърватският специалист.

"Лудогорец е силен отбор. Ние ги гледахме в квалификациите им в Шампионската лига, а след дни пак имат мач там. Имат бързина в предни позиции, а ние трябва да се изправим срещу тях по същия начин и да им отговорим с бързина.Дали ще има нови попълнения? Може би това ще се случи още тези дни, ние очакваме нови хора. Трансферният прозорец е отворен още дълго време напред през лятото. Дали ще вземем нападател? Може би, да. Нападател ни трябва. Видяхте, че днес създадохме доста положения днес, но реализацията не беше както исках. Ще видим", завърши Стипич.