Националът на Англия - Трент Александър-Арнолд, призова своите съотборници да не спират да вярват в уменията си точно преди финала на европейското първенство срещу Испания в неделя. 25-годишният десен бек на Ливърпул, който бе използван от Гарет Саутгейт като част от халфовата линия, взе участие в 4 мача от ЕВРО 2024.

"Целите ни остават непроменени. Не бива да забравяме това както по време на мача, така и на тренировките. Трябва да имаш елитен състав, за да стигнеш до финал на европейско първенство, а ние сме именно тук. Намирахме ритъма си на терена и го направихме в най-добрия момент", заяви британецът.

"Хората казват, че няма значение как започваш, а как финишираш. Стигнахме до най-важния мач и се надявам в неделя да играем още по-добре. Би било престъпление, ако започнем точно сега да се съмняваме в уменията ни. Излизаме на терена и играем за победа. Във финалите винаги е било най-важно кой иска повече трофея и кой е способен да надскочи себе си. Вярваме в успеха и това е важно за всеки отбор. Знаем колко сложно препятствие е Испания, тъй като този отбор е може би най-добрият на турнира до този момент. До финал обаче не се стига с късмет, а с огромни усилия и победи", заяви още Трент Александър-Арнолд.