Вратарят на английския национален отбор Джордан Пикфорд призна, че има напрежение в тима преди полуфиналната среща срещу Нидерландия от Европейското първенство.

"Има напрежение. Аз обаче обичам напрежението, харесва ми да играя под стрес. Използвам го за като свое предимство. Манталитет ми е такъв. Хората може да са малко нервни, но това е нещо хубаво. Всеки футболист е различен, има напрежение преди полуфинала, защото искаш да си на финал. Аз контролирам това чувство, за да съм сигурен, че ще се борим за трофея.

За мен е голяма чест, че имам всички тези постижения, но съм отборен играч и моята основна цел е да спечелим купата. Когато си първи избор в такъв отбор си длъжен да свикнеш с критиката. Трябва да си перфектен във всеки двубой. Феновете говорят много, но това означава, че искат най-доброто от теб. Имах силни мачове, но знам, че мога да се справя още по-добре. Фокусирам се само върху себе си, защото искам да покажа най-добрата си версия за семейството ми, а когато сложа екипа на Англия и на феновете", каза Пикфорд.