Най-малко още двама футболисти ще бъдат привлечени в Спартак (Варна) до края на лятото. Това обяви президентът на завърналия се в елита отбор Павлин Николов при официалното представяне на новия изпълнителен директор на клуба Давид Дараджански.

По думите му още до края на седмицата трябва да има нови попълнения.

Николов припомни, че до момента в Спартак 1918 (Варна) са привлечени шестима нови играчи - вратар плюс пет полеви футболисти. Освен това двама от юношите на клуба са част от първия отбор и новите играчи стават осем.

Николов коментира, че вижда професионална работа от екипа на старши треньора Александър Томаш.

"Това мотивира да вдигнем летвите за възнаграждения и няма играч, предложен от екипа, който да не е взет поради финансови параметри“, категоричен бе президентът на Спартак.

Той припомни, че договорът на Томаш със Спартак 1918 (Варна) е двугодишен.

"Искрено съм убеден, на базата на това как се работи, че ще имаме победи и смятам след две години да удължим договора на треньора“, посочи той.

За новия изпълнителен директор президентът каза, че той е в клуба повече от година.

"Смятам, че с енергията, младостта и ентусиазма, които има Давид Дараджански, нещата ще вървят в правилната посока“, изрази убеденост Павлин Николов.

Самият Дараджански каза, че предпочита резултатите да говорят за работата му. Той е завършил спортен мениджмънт в Англия и спортно право в Барселона. По думите му идеята е в дългосрочен план Спартак 1918 (Варна) да налага голяма част от своите юноши в първия отбор.