Вече бившият футболист на германския национален отбор Тони Кроос благодари на всички за емоциите по време на неговата славна кариера. По повод оттеглянето си, халфът публикува лирично сбогуване с големия спорт.

"Това е всичко. Но преди да си взема почивка и да се опитам дори да разбера какво се случи през последните 17 години, не искам да пропусна възможността да кажа благодаря на всички, които ме приемат такъв, какъвто съм.

Благодаря на всички мои фенове по света за вашата безусловна подкрепа. Благодаря на всички мои клубове и треньори, че повярваха в мен. Благодаря на всички мои съотборници, че ме караха да се чувствам добре дошъл по всяко време.

Благодаря на моите приятели, че винаги са били честни с мен, независимо колко успях. Благодаря на моите агенти, които ми станаха приятели. Благодаря на родителите ми за най-добрата подготовка, за да постигна мечтата си. Благодаря на брат ми, че винаги беше мой фен номер едно.

Благодаря на децата ми, че бяха моята най-голяма мотивация да ме направят възможно най-добрия - няма нищо по-хубаво от това да видиш как децата ти карат баща си да се гордее.

Благодаря на моята красива съпруга. Този успех не би бил възможен без вас. Не на последно място: Благодаря на футбола! Това е страхотна игра. И...винаги сте добре дошли! Край на връзката", написа Кроос в социалните мрежи.