Ръководството на Левски е успяло да направи пробив по един от трансферите, по които работи, пишат колегите от "Тема Спорт". Затова и се очаква треньорът Станислав Генчев да получи нов играч до дни, който да хване част от подготвителния лагер в Правец.

Още като подписа договор с клуба, специалистът заяви, че ще настоява за поне петима нови. В момента те са трима - левият бек Майкон, десният краен защитник Алдаир и централният нападател Алекс Колев. Първият дори бе привлечен преди Генчев да поеме "сините".

Наставникът държи в отбора да дойде опитен вратар, който да бъде титуляр, а покрай него да израстват младоците Пламен Андреев и Иван Андонов. Освен това иска и централен бранител с ляв крак, който да замести продадения на Норич Хосе Кордоба. Както и дефанзивен халф, който да е с профила на напусналия като свободен агент Андриан Краев.

По осигуряването на такива играчи работят шефовете на Левски. Ако бразилският нападател Рикардиньо бъде продаден, тогава може да бъде взет и още един играч за върха на атаката