Билетите за мача за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948 вече са в продажба, обявиха организаторите на сблъсъка от Българска професионална футболна лига (БПФЛ).

Двубоят ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион "Ивайло“ във Велико Търново. Ще бъде отворен Сектор "А“, а цената на билетите е 15 лева.

Привържениците на Лудогорец ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона. Тези на ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).

Деца до 7 години ще влизат безплатно с пълнолетен придружител. За малолетни лица ще бъде необходимо попълването на декларация от пълнолетен придружител.

"Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача е абсолютно забранено", предупредиха от БФПФЛ.

"На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества. Забранени са оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани", допълват организаторите.