Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу заяви, че Джеймс Мадисън ще бъде на линия за предстоящия мач на "шпорите" срещу Манчестър Сити. Двата отбора ще се изправят един срещу друг утре от 22:00 часа в двубой от четвъртия кръг на ФА Къп.

"Джеймс Мадисън ще бъде наличен за селектиране за мача, като ще преценим дали ще започне от първата минута. Деян Кулушевски е възстановен, Джовани Ло Селсо, Манор Соломон и Алехо Велис са единствените контузи.

Тъй като имаше доста предизвикателства, просто си помислих, че даването на малка почивка на играчите ще ни бъде от полза повече, отколкото да отидем на малък лагер.

Първоначалната цел беше да вземем халф и някой в ​​предните позиции и ние ги взехме доста рано. Те имаха 10 дни да се стикосат с нас и двамата са в наистина добра позиция за да ни помогнат. Винаги сме нащрек дали можем да подобрим отбора.

Ние уважаваме Сити. Знаем, че играем с много, много добър противник. Когато играеш с противник от техния калибър, играта ти трябва да се коригира. Знаем, че ще има моменти, когато са подложени на стрес, независимо от стратегията. В притежанието на топката ще продължим да натискаме и да бъдем това, което искаме да бъдем", каза Постекоглу.