Tреньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира загубата на тима му от Трактор. "Червените" остъпиха с 0:1 на иранците във втората си контрола по време на лагера в Белек (Турция).

"Никога не е хубаво да загубиш, ние винаги търсим победата. Като погледнем развоя на мача, крайният резултат е нелогичен на фона на положенията, които имахме, особено през първото полувреме, но имаме още върху какво да работим.

Тобиас Хайнц има контузия на глезена, която не е много сериозна и скоро ще се възстанови. Надявам се Фернандо Каранга скоро да е тук. Подписахме с него миналата седмица и още в началото знаехме, че има проблеми с документацията в Бразилия и когато се справи с тях, той ще дойде по най-бързия начин.

Дюкенс Назон прави своите медицински изследвания в Кипър. Надявам се скоро Каранга да се присъедини към отбора. Ние знаехме, че той има проблеми с документите в Бразилия, но се надяваме, че в следващите дни ще е при отбора


Надявам се, че Иван Турицов няма да си тръгне. Иван е много добър играч, има интерес към него, но той играе всеки мач при нас и е важна част от нашия отбор.

Съдиите в Турция не са на нивото, на което на нас ни се иска и това създава напрежение, но ние трябва да се сдържаме", каза Ел Маестро.