Кристиано Роналдо коментира представянето си откакто премина в Ал Насър през зимата на 2022-а. Освен това португалецът разкритикува тези, които връчват "Златната топка" и наградата на ФИФА за най-добър играч, подчертавайки, че губят стойност.

"Не съм изненадан от нивото ми, защото знам, че мога да предложа още много възможности. Знам, че мога да предоставя много попадения за Ал Насър и националния отбор, така че бе невероятно на индивидуално ниво да вкарам 54 гола", каза той за миналата календарна година, в която стана голмайстор № 1 на света с 54.

"Ако се върнете и видите какво стана в Манчестър Юнайтед и националния отбор, хората всъщност ще ме сметнат за изгубен. Но истината е, че съм фокусиран и имах страхотен период в Ал Насър, затова отбелязах 54 попадения", допълни CR7.

"Златната топка" и наградата за Най-добър играч губят стойност. Не е да кажеш, че Меси не ги заслужаваше или Холанд, или дори Мбапе. Но цифрите са там и те не лъжат. Трябва да взимаш под внимание целия сезон. Числата са факти", допълни 38-годишната звезда пред "Рекорд".