Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че целта пред “росонерите" е да се представят по-добре спрямо първата част от сезона

Опитваме се да имаме много специфична цел - да се подобрим спрямо първия полусезон. Ако това се случи, то ще гарантира финиширане на третото място. Ако искаме нещо повече от това, ще трябва да се подобрим много. След загубата от Аталанта проведохме среща, която ми се стори ефективна, като разговаряхме за това какво искаме да направим от утре нататък.

Имаме много ясни цели. Преживяхме още едно разочарование след това в Шампионската лига, като трябва да го преобразуваме в страхотна енергия, за да се реваншираме веднага. Остават ни два турнира, в които участваме, като имаме четири “чисти" седмици в първенството преди Лига Европа. Най-негативният ни аспект са допуснатите голове. Това трябва да е цел за всички играчи.

Целият тим трябва да се защитава по-добре, да си сътрудничи повече и да е по-организиран. Ако е вярно, че сме с втората най-добра атака и шестата най-добра отбрана, трябва да имаме този фокус. Ако всички даваме малко повече, можем да постигнем по-добри резултати", каза Пиоли.