Джейдън Санчо чака разрешение, за да излети към Марбея, разбра авторитетният италиански журналист Фабрицио Романо. Там Борусия Дортмунд кара тренировъчен лагер преди втория полусезон в Бундеслигата. Преди два дни стана ясно, че са започнали преговори за предстоящ наем на играча този месец.

Манчестър Юнайтед и "вестфалци" се доближават до споразумение за преминаването на крилото под наем на "Сигнал Идуна Парк". Англичанинът бе част от Борусия между 2017-а и 2021-а, когато бе продаден на "червените дяволи" за 85 милиона евро.

Този сезон той е играл само в 3 срещи. В тях натрупа едва 76 минути. Впоследствие през септември Санчо влезе в конфликт с мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг, който го критикува публично, че не е показал достатъчно високо ниво в тренировките. Оттогава 23-годишният състезател не е бил в групата за нито един двубой от всички турнири.

"Още няма новини. Трябва да изчакаме, за да видим как са нещата. Когато имаме вести, ще ви кажем", бе краткият коментар на Тен Хаг по-рано днес.