Президентът на Пари Сен Жермен Насел Ал-Халайфи лично се изказа по адрес на Суперлигата, която днес получи положителни новини. Европейският съд постанови, че УЕФА и ФИФА нямат право да наказват по какъвто и да е начин клубове, които се включат в новия турнир. Идеята за него датира от април 2021-а, когато Реал Мадрид, Ювентус, Барселона, ​​Атлетико Мадрид, Милан, Интер, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм и Арсенал представиха желанието си да създадат новото състезание. Впоследствие всички без Реал и Барселона се отказаха заради заплахата да бъдат изхвърлени от УЕФА.

"ПСЖ отхвърля изцяло и напълно така наречения проект Суперлига, което бе позицията ни от първия ден и винаги ще е такава. Като горда европейска институция, ПСЖ подкрепя принципите на европейския спортен модел, отстоявайки ценности на отворена конкуренция, приобщаване, и работейки с всички признати заинтересовани страни на европейския футбол - най-вече за феновете и играчите, които са пулсът на футбола", каза Ал-Хелайфи.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин също коментира днешните събития с лека ирония и призна, че няма да спира никого от участие в Супелигата.