Адвокатът по спортно право Георги Градев направи любопитен коментар по адрес на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Ръководителят на БФС е призован на заседанието на комисията за младежта и спорта, за да внесе яснота по мотивите за искането мачът срещу Унгария да се играе при закрити врата.

Градев, който входира две жалби срещу въпросното решение обяви, че кръвта от протеста миналия четвъртък, е изцяло по ръцете на Михайлов.

Ето какво каза той пред bTV:

"Какво ви говори отношението и поведението на управляващите на Българския футболен съюз? Борислав Михайлов не го видяхме на стадиона, това не е някаква изненада поне според мен. Видяхме Емил Костадинов, видяхме Георги Иванов, Лечков, хора, които казаха първо, че не намират за проблем, онова, което се е случило, не знаят какво се е случило, те са били на стадиона и другото което, че вината не е тяхна. Какво ни говори това? Искам да ви дам един пример от историята, аз много обичам историята, защото тя ни показва как да се справим с бъдещето, как да взимаме решения. В Румъния застреляха Чаушеску, ние не застреляхме Тодор Живков, виждате къде е Румъния сега.Разбира се, не казвам да застреляме Борислав Михайлов, но казвам да го арестуваме и да го приберем в затвора, за да може никога повече да няма друг като него", заяви Градев.