Нападателят на черногорския национален отбор Стеван Йоветич вярва в чудо в Лесковац и се надява на загуба на Сърбия срещу България днес.

"Футболът е чудна, странна игра. Може би ще им се върне на българите заради головете, които допуснаха в добавеното време в толкова много мачове.

Равенството на Унгария (2:2) в София не ни попречи, ние си свършихме работата и смятам, че с 11 точки можем да кажем, че сме постигнали добър резултат до момента. Сега ни чака онзи решаващ мач в Унгария, както и дуелът между Сърбия и България, на който изходът е отворен във всяка посока. На сърбите им стига и точка, но всичко може да се случи, защото футболът е странна игра. Може би ще се върне на българите за всички голове, които допуснаха в добавеното време. Аз такова нещо до момента не бях виждал", каза Йоветич в интервю за вестник informer.rs.

Начело в класирането в групата е Унгария с 15 точки и вече има сигурно място на Евро 2024. Следва Сърбия с 13, Черна гора с 11, завършилият мачовете си отбор на Литва с 6 и България с 3.