За всички в отбора ни е тежък удар, че феновете ни няма да могат да ни подкрепят на живо за мача в България. Това заяви нападателят на корейския Улсан и националния тим на Унгария Мартин Адам.

Унгария гостува на България на 16 ноември (четвъртък) за квалификация за Европейското първенство. За унгарците двубоят е от огромна важност, тъй като равенство би и гарантирало участие на финалите на шампионата.

29-годишният Мартин Адам заяви още, че в ситуацията има и предимство, тъй като при закрити врати футболистите ще могат да се чуват по-добре на терена.

"Отборът ни е достатъчно силен и има широчина в състава – анализира Адам пред медиите в Унгария. - Ако някой отсъства, има кой да го замени".

Футболистът каза още, че работи усилено, за да бъде титуляр в националния отбор, както и че е в постоянен контакт със селекционера на националния отбор Марко Роси и е щастлив, че италианският специалист разчита на него.

"Вече говорих с него преди и след обявяването на разширения състав . заяви още Адам. - Може би вече знам каква ще е моята роля в следващите два мача, но не мога да ви кажа. Ще видим“.