Мирослав Петров Барняшев, известен като "Русев" от Световната федерация по кеч (WWE) и като "Миро" от All Elite Wrestling (AEW), се срещна със своя добър приятел и един от откривателите му за кеча - Солофа Фату-младши, известен в развлекателния спорт под псевдонима "Рикиши".

"Винаги е страхотно да видя моя треньор Рикиши. Да го гледаш как води тренировки е страхотно, но да го слушаш как предава знания не само за професионалната борба (кеч), но и да предава уроци за живота е безценно. Страхотен урок в академия "Knokx Pro миналата нощ", написа Миро в пост в профила си в Instagram, добавяйки снимка със звездата Ракиши.

58-годишният Рикиши е бивш състезател на Световната федерация по кеч (WWE). Той е трикратен шампион на организацията на Винс Макмеън при двойките, а веднъж е ставал и интерконтинентален шампион на сингъл.

Миро, от своя страна, в момента е в подем в най-бързо развиващата се кеч организация в света - All Elite Wrestling - AEW.

Преди по-малко от 2 седмици той победи младия американски талант Екшън Андрети в среща от голямото шоу "AEW Colliosion", провело се пред пълни трибуни в зала "ФедЕкс Форум" в Мемфис, Тенеси, САЩ. 

Успехът беше пети пореден за Миро от завръщането му на ринга. Той няма поражение от юни миналата година.