Организираните фенове на Локомотив (Пловдив) разкритикуваха остро решението на БФС мачът срещу Унгария от квалификациите за Евро 2024, който ще се проведе на стадион "Христо Ботев" да се играе пред празни трибуни. Привържениците нарекоха хората от централата "палачи на българския футбол".

Ето какво написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив:

"Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво. Докато могат!

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния - защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол. И все по-често започва да се държи като диктатор, като налага санкции за неправилно дишане. Очевадно е, че в централата на българския футбол необратимо са загубили връзката с реалността, за да прибегнат до последния си ход и да оставят многострадалния български национален отбор без единствената подкрепа, която би могъл да получи - тази от трибуните!

Момчетата, които ще облекат националния екип, ще бъдат без своята подкрепа, щото да не бъде нарушено спокойствието на Борислав Михайлов и компания, докато вдигат наздравици върху ковчега на българския футбол, а вината е удобно приписана на всички онези привърженици, които макар и малко, все още продължават да са по стадионите - в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, във всяко кътче, където футболът не спира да събужда емоция и страст.

БФС направи немислимото - обедини привържениците от различните клубове! Със своята глупост и инат, дебилизъм и салфетки, БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!

БФС СА ПАЛАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!

ОСТАВКА!!!".