Собственикът на ПФК Марица Христо Христов разкри пред Plovdiv24.bg първи впечатления от срещата си с италианския бизнесмен Пиетро Белардели. В България той е познат за футболната общественост най-вече от престоя му в Берое и Спартак (Варна). Белардели изгледа на живо двубоя на кършиякалии срещу Литекс, който бе спечелен с 1:0.

"Първо, искам да кажа, че за мен е огромно удоволствие и уважение от факта, че този човек ме потърси и иска да помага. Някой все пак е проявил интерес към нашия клуб, за което му благодаря. Никога не съм криел, че на мен ми е трудно да издържам Марица, защото никой не ми помага. Надявам се най-накрая нашият клуб да има сигурност и бъдеще", заяви пред Plovdiv24.bg Христо Христов.

"Срещнахме се и проведохме един приятелски разговор с Пиетро Белардели. Доволен съм от начина му за разбиране на футбола. За съжаление, нищо повече не мога да ви кажа, защото ни предстои нова среща тези дни. Предполагам, че в събота ще мога да съм по-конкретен дали нещо ще се случва или не", допълни още пред нашата медия собственикът на футболен клуб Марица.